به کسب و کار در مموریال خوش آمدید!

دانشکده مدیریت کسب و کار دانشگاه مموریال نخستین دانشکده کسب و کار در کانادا برای راه اندازی یک برنامه کارشناسی کسب و کار به صورت ترکیبی با کارآموزی می باشد. برنامه تجارت این دانشکده نخستین مدرک در حوزه کسب و کار در کل کانادا بود که اعتبار ملی دریافت نمود. در سال ۲۰۰۲، این دانشکده برای اولین بار در منطقه آتلانتیک کانادا به معتبرترین اعتبار بین المللی دست یافت و در سال ۲۰۱۸ نیز اولین برنامه MBA با تخصص در تشکیلات اجتماعی و کارآفرینی ارائه نمود.

مانند محیط طبیعی وحشی و به سرعت در حال تغییری که دانشکده کسب و کار را احاطه کرده و فرهنگ و تاریخ ایالت نیوفاندلند نیز بر مبنای آن ساخته شده است، دانشکده مدیریت کسب و کار پیوسته در حال رشد و سازگاری است.

از نخستین روزهایی که این دانشکده به عنوان یک دانشکده کوچک با یک برنامه محدود آغاز به کار نمود تا موقعیت فعلی آن به عنوان یک رهبر معتبر در حوزه آموزش کسب و کار و مدیریت کانادا، دانشکده کسب و کار دانشگاه مموریال تعهد خود به پرورش جامعه ای پویا از دانشجویان، اساتید و کارکنانی در جستجوی تعالی را حفظ نموده است.

چرا تحصیل در دانشکده کسب و کار؟

هنگامی که دانشجویان با یک مدرک کسب و کار از دانشگاه مموریال فارغ التحصیل می شوند، آماده رقابت و موفقیت در هر جایی از جهان هستند. زیرا تحصیل در دانشکده کسب و کار فراتر از یادگیری کلاسی است. فرصت های تدریس و یادگیری مموریال دانشجویان را فراتر از مرزهای ایالت نیوفاندلند و کانادا برده و آنها را به جامعه ای جهانی از رهبران کسب و کار متصل می کند.

به عنوان تنها دانشکده کسب و کار ایالت نیوفاندلند، دانشکده کسب و کار مموریال پایبندی ویژه به پرورش رهبران کسب و کاری دارد که آماده هدایت آینده اقتصادی ایالت هستند. هویت منحصربفرد دانشکده و خود دانشگاه مموریال تاثیری را شکل می دهد که در آینده ایالت نیوفاندلند، کانادا و جهان خلق می کند.

تحصیل در دانشکده مدیریت کسب و کار

تحصیل در حوزه کسب و کار دانش و تجربه جهان واقعی را به شما می دهد که برای رهبری در حوزه انتخابی خود و تاثیرگذاری مثبت بر جهان نیاز دارید. در دانشکده مدیریت کسب و کار، شما مهارتهایی در حوزه تفکر انتقادی را توسعه خواهید داد، مسائل اقتصادی و اجتماعی چالش برانگیز جهان امروز را کاوش خواهید کرد، از اساتید برتر خواهید آموخت و از پیشرفته ترین فناوری هایی استفاده خواهید کرد که شما را به جهان کسب و کار معاصر متصل می کند.

کلاسهای درس نوسازی شده دانشکده فضاهایی آرام و راحت ارائه می کند که آمادگی برای مطالعات را برای دانشجویان ممکن می کند و کلاسهای درس مدرن اما کوچک ترویج دهنده تعامل بین مدرسان و دانشجویان می باشد. ما همچنین از باشگاه ها و جوامع دانشجویی متعددی پشتیبانی می کنیم که فرصتهایی برای توسعه مهارتهای رهبری فراهم می کنند.

تاریخچه نخستین های دانشکده کسب و کار در دانشکده مدیریت کسب و کار، پیشینه ای طولانی مدت از نخستین ها جریان دارد:

ارتباطات جهانی دانشکده کسب و کار

تمرکز دانشکده مدیریت کسب و کار بر آمادگی جهانی به انعقاد بیش از ۴۰ همکاری نوآورانه در کشورهایی در اروپا، آسیا، اقیانوسیه و امریکای جنوبی برای ارائه برنامه های تبادلی و پارتنرشیپ بین المللی انجامیده است.

دانشکده مدیریت کسب و کار مموریال از طرق مختلف با جامعه مالی جهانی در ارتباط است و محققان دانشکده از علایق گسترده ای در خصوص چالش ها و مسائل پیش روی جوامع کسب و کار ایالت نیوفاندلند و در واقع جهان برخوردار می باشند.

برنامه های تحصیلی دانشکده کسب و کار

دانشکده مدیریت کسب و کار دانشگاه مموریال برنامه های تحصیلی متنوعی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و PhD و همچنین به صورت دوره های کوتاه مدت منتهی به Certificate و Diploma ارائه می کند:

برنامه های مقطع کارشناسی:

تمامی برنامه ها مورد تایید انجمن پیشبرد دانشکده های کسب و کار (AACSB) که بالاترین نشان و اعتبار برای دانشکده های کسب و کار می باشد قرار گرفته اند.

• تجارت (همراه با کارآموزی): این برنامه ۵ ساله برای دانشجویان جوای تجربه کاری برای تکمیل دانش آموخته شده در کلاس ایده آل است
    • مدیریت کسب و کار: این برنامه که از دوره های کسب و کار مشابه برنامه کارشناسی تجارت تشکیل شده است، با این تفاوت که بخش کارآموزی ندارد.
    • مدیریت کسب و کار بین الملل: این برنامه به دانشجویان اجاره می دهد مهارتهای کسب و کار خود را با یک چشم انداز جهانی متعادل سازند.

برنامه های مقطع کارشناسی ارشد:

دانشکده مدیریت کسب و کار دانشگاه مموریال به مجموعه برنامه های تحصیلات تکمیلی خود می بالد. از برنامه های Graduate Diploma در حوزه مدیریت کسب و کار تا دوره PhD پژوهش محور مدیریت، دانشکده کسب و کار در موقعیتی عالی برای آماده سازی نسل بعدی رهبران کسب و کار قرار دارد.

• مدیریت کسب و کار (MBA): برنامه MBA دانشگاه مموریال بر توسعه مولفه تصمیم گیرندگی در تمامی حوزه های مدیریت کسب و کار تمرکز دارد. ما یک برنامه با اعتبار بین المللی ارائه می دهیم که مبانی و مهارت های کسب و کار را برای کمک به کسب موفقیت های محلی، ملی و جهانی آموزش می دهد.
    • روابط اشتغال: این برنامه شامل چشم اندازهایی هم از دانشکده های کسب و کار و علوم انسانی است و هم علوم اجتماعی. برنامه روابط اشتغال در مدیریت موثر روابط در سازمان به شما کمک خواهد کرد و مطالعات پیشرفته در خصوص تمامی جنبه های روابط کار و همچنین پیشینه و جامعه شناسی فرهنگ های کاری را ارائه می نماید.
    • مدیریت: دانشگاه مموریال تنها برنامه کارشناسی ارشد مدیریت را در منطقه آتلانتیک کانادا ارائه می نماید. این برنامه پژوهش محور در توسعه مهارتهای پژوهشی پیشرفته و مناسب برای حرفه هایی در حوزه دانشگاه یا بخشهای دولتی یا خصوصی نقش بسیار موثری دارد و مجموعه مهارتهای متنوعی را به دانشجویان خواهد آموخت.

برنامه های مقطع PHD:

- مدیریت: این برنامه دانشجویان را برای حرفه های پژوهشی و تدریس در دانشگاه و همچنین موقعیت های پژوهشی در صنعت آماده می کند. دانشجویان دو سال واحدهای درسی را طی کرده و از پیشرفته ترین پژوهش ها در حوزه انتخابی خود آگاهی خواهند یافت. آنها همچنین در یک پروژه تحقیقاتی مستقل در طی تابستان سال اول تحصیل مشارکت خواهند داشت. سپس دانشجویان آمادگی شروع کار بر روی رساله دکتری را خواهند داشت تا مشارکتی چشمگیر در دانش حوزه تخصصی خود حاصل کنند.

دوره های کوتاه مدت:

- مدرک Diploma در رشته مدیریت کسب و کار: این برنامه برای تحقق نیازهای افرادی طراحی شده که به طور پاره وقت یا تمام وقت مشغول به کار می باشند و مایلند تجربه کاری خود را با آموزش مبانی نظری کسب و کار تکمیل کنند.

دوره های کوتاه مدت:

- مدرک Certificate در رشته مدیریت کسب و کار: این برنامه برای متخصصانی ایده آل است که مایلند درکی از محیط کسب و کار پیدا کنند.
درخواست پذیرش